Tuesday, December 02, 2008

May 23, 2004

I was cleaning out my inbox since I had to wait like forever for this to run and I came across this particular email from a very dear friend of mine...

Date: 23 May 2004
From: wordsmithleo@hotmail.com

assalamualaikum...

wei wani...ko mmg amek lesen motor skali ngan kete ke... wah wah... lawan tokeh nmpk...aku mana ader pakwe baru...pakwe lama pon takder...ko buat lawak ker...siapa la nk kt aku nih...lagipun mmg malang saper yg dpt aku...hehehe...drop dat.....
aku mmg tgh terpikir psl ko tadi...terasa nk tanya amacam ko ngan dier... aku agak2 cam ok cos ko senyap jer... tak sangka tengah bernanah lagi...(power tak ayat aku?)...sesungguhnya part last email ko tu mmg mengharukan ulu hati aku...ko tau after aku baca email ko terus aku buka winamp dgr lagu my immortal(rock version) ngan evribody's fool(adik aku m'download-menghabihkan duit mak bapak...hehehe cam aku skang)... ...yelah nk tau gak aper yg menyayat jantung ko...aku bkan tau sgt psl korang w/pun ko pnah story kt aku...after aku dgr tuh, br aku dpt hint sket ar...maksud aku...ko mmg giler emosi lah nih sampai msk dlm lagu...sampai terheret aku skali...hehehe...wani, time cam gini, tak yah la dgr lagu cam gini...buat bengkak jer...sbnrnya aku pun tak der pengalaman frust cintan al maklum lah tak nah btol2 fall inlove...ntah2 if dh experience nnti, tunggang terbalik dunia...

aku xtau nk ckp cam ner... ko kt ko tgh konfius kan...cos apa yg dier dh buat kat ko... aku rs masa jer yg boleh menyelesaikan masalah ko nie...(but if ko dlm dilema saama ada ko nk lagi kat dier, tu lain citer plak kot)...lama2 ko akan luper semua ni... maksud aku, maybe you wont get over dis thing but you'll get used to it....if u know wat i mean...maybe biler dah naik sem, dh cbuk, ko tak pk sgt psl dier kan...skang nih, time cuti...padan la asyik pk mende2 tuh...adik aku pinjam dvd winter sonata mem dier...best... aku pon tgh melayan blues ngan adik n mak aku skali... satu family tgk, tak tahan...(ayah aku outstation seminggu, g chini, pahang)...dulu aku miss tgk part awal... aku bkn galakkan ko tgk... kang emosi berlebihan plak nanti...=)aku plak yg bersalah...terkejut gak aku tang ko ckp cam leopard tuh... ko biar tol wani... tol ker cos pk mende2 tu, leh jadi teruk cam tu...

sbnrnya maybe if aku kt tmpat ko pun, maybe aku ter percaya gak kat laki tak guna tuh... maklum je lah... long distance relationship nih mmg payah sket...tambah2 tak nah jumpa... maybe next time ko kena becareful ngan relationship cam nih... laki ni mmg susah sket...dah la makin pupus... nk dapat yg baik tu lagi ar payah...tol x? hehe...


kelmarin aku mimpi psl ko...sbnrnya mimpi jumpa kwn2 kat sek. rendah n bebdk2 matrik... tetiba aku t'nmpk ko sorang2 tgh order kt kaunter mc donald...ko tau tak... ko x pakai tudung... rambut ko pjg -hampir pinggang, siap buat curls cam dalam iklan pantene hijau tu,(byk tgk tv sampai bw dlm mimpi)...terkesima aku...aku tinggal kwn2 aku yg lain...cos nk tegur ko...nk tanya naper ko buka tudung...bila aku tanya, ko kata cam ni- sumthing bout penyakit ko- dh b'nanah- so kena buka tudung..."tiba2 aku terjaga dr tidur"...nasib baik bkn real...cos dlm mimpi ko cam serius nk mampus...air muka ko pun serius...tapi lua mimpi aku tau ko takkan bukak tudung kan...giler sial punye mimpi...takkan kulupakan...dulu aku mimpi nangih2 n b'pelukan ngan sorang kwn aku kat asasi...rupe2nya bila aku call dier, dia kata mmg dier nangis sepanjang minggu cos fail sume paper medic(dier kt hukm ngan primus)...member aku ni scorer but xtau naper leh jadi cam tuh(mcm ader masalah ngan pakwe)...tak taulah citer sebenar... hrp 2 ko tak fail paper dsebabkan lelaki tak guna ni in the future k...

sorry ar aku citer byk sangat...aku ni bkn pakar bab2 ni...harap leh sooth the pain...lets just time decides ok...
okla bubbye...take care...
chow...

I can't help laughing...hahaha...seriously...

P.S I had a boyfriend? Hahaha

6 comments:

Anonymous said...

hahahaha cam malu plak email aku terexpose kat sini kan...giler rojak lah email nih..

memula aku cam ter pk sape la ex ko tuh sbb rs cam baru je kejadiannye, tp 2004 cam da lama..hehe da 4 thn dah..i was 20 haha

email wordsmithleo tu da x wujud dah.. wordsmithleo&wordsmithsaggi, sounds cheesey kan haha

x leh bla plak kata2 aku yg psl longdistance relationship tuh, cam tempias sket plak, naseb x berpanjangan kan haha..

malang la masnur dapat aku hahahaha. Ntah nape aku kua statement malang dpt aku haha..

yg mimpi tu plak, haku x hengat dah muka ko dlm mimpi tu tp aku igt ayat "penyakit ko- dh b'nanah- so kena buka tudung"..hahahhahaha

lawak la..btw, u r over it rite.. so ayat2 aku tu sesuai la kan..haha

malu lah, baik aku jadik anonymous wakaka

Skinny Legs said...

hahahahahah...
seriusly...asal aku baca je...nak tergelak aku weh...
ko menasihati aku satu hal...tapi aku berboyfren time tuh
hahahahahahaha...sangat poyo OK...
tapi xpelah...kisah 4 thn yg lalu...ko lak bg advice cam org besar...hahahah...weh...nangoi lagi lh kite waktu tuh...ekekeke...
pepepon mmg bes tukar2 email dlu...
sekarang ada sebab ke nak tukar2 emel...hihihih...

anneweeza said...

wey seyes ke pe yg aku bc nih...!!!! ahahahah aku tgk header blog ko ni byk kali...takot silap ke blog org lain plak...hahahah!!! tp best pe...kenangn camtu la yg leh wat kite F5...hahha...klu domino F9..hahaha..harusss ke... :P

Skinny Legs said...

hahahahaha...
ko sesat kot...ekekek
tp serius...aku xleh tahan gelak baca email neh...
mmg kena tkn f5 sentiasa lh tok ceria2 kan idop...ahahaha

Anonymous said...

ahaha mmg poyo, aku baru nk ckp- i was 20, 19 to be exact(sbb lom beday kan), tp email cam org beso..klako lah.cam masalah dunia plak tym tu kan..hehe cam membazir je ko emo tym tuh (aku pun join emo ngan melayan evenesen wakaka..heheh emo ke, i mean 'berperasaan'..haha sbb br 19..hhehhe

Skinny Legs said...

that's the thing...macam putus cinta gile babas...hahahahahah...siap emo tuh kan...ntah hape2 je...oh well...i take it as me being naive...still am...hikhik...